Bu Blogda Ara

14 Şubat 2018 Çarşamba

Hemoroid

1. DAFLON FİLM KAPLI TABLET 500 mg (Etkin madde: Diosmin/Hesperidin)


Endikasyon:Ağırlık hissi, ağrı ve gece gelen kramp gibi alt ekstremitelerin fonksiyonel ve organik kronik venöz yetersizliğine ait belirtilerin tedavisi ile hemoroid krizlerinin fonksiyonel belirtilerinin tedavisinde endikedir.

Yan etkileri: Mide rahatsızlığı ve diğer rahatsızlık hisleri

Kullanımı: Günde 2 defa 12 saat arayla tabletler yemek ile birlikte alınır. Tabletler yeterli miktarda sıvı ile bütün olarak yutulur.

2. ULTRAPROCT® POMAT 10 g (Etkin madde: Flukortolon kaproat, Flukortolon pivalat,Sinkokain hidroklorür)


Endikasyon: Hemoroidler, Fissura ani (yüzeysel), Proctitis.

Yan etkiler:  Alerjik deri reaksiyonları oluşabilir. Folikülit, hipertrikoz, perioral dermatit, kaşıntı, yanma, eritem veya veziküllenme gibi lokal semptomlar oluşabilir. 4 haftayı aşan uygulama sürelerinde deri atrofisi, teleanjiyektaziler, striae, deride akne formunda değişiklikler ve sistemik etkiler oluşabilir.

Kullanım: Genellikle çok çabuk başlayan iyileşme tedavinin erken kesilmesine neden olmamalıdır. Nükslerden sakınmak amacıyla şikayetlerin tamamen kaybolmasından sonra dahi ULTRAPROCT pomat 12 saat arayla günde 2 defa uygulanmalıdır.Tedavi süresi mümkünse 4 haftayı geçmemelidir.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

diyabet eğitimi

DİYABET EĞİTİMİ Diyabet 20. yy.da hızla gelişim gösteren bir hastalık. Her geçen gün diyabetli hasta sayısı artmaktadır.Dünya genelinde ...